Beoordelingen van 't Pittoreske Heusden

Recente recensies van 't Pittoreske Heusden

4 sterren na 12 reviews

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levering half uur te laat i.p.v. turks brood kregen we een Pitta broodje vlees heel kort gesneden, leek meer op gehakt Temperatuur was te laag geworden Waarschijnlijk komt er geen volgende keer.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, zaten in de kapsalon voor mij soms nog wel wat te "grote" brokken aan vlees ipv dunne stukken.

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en snel ook! zeker voor herhalingsvatbaar! bedankt!

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed warm en goed gebakken. lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur wachten is gewoon te lang. Vlees en bijgerechten prima, lekker gegeten. Tegenvallend was de Griekse salade, die was lauwwarm, niet lekker. Daarbij had ik een gemengde salade besteld en geen Griekse. Maar ondanks de minpunten geven we jullie nog een kans.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten oké. Jammer dat erbij een schotel geen pitabroodje zit. En als je online besteld en betaald ze pas beginnen met je bestelling als je hem komt ophalen

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, snel en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Maandag 24/5 gewoon via website besteld, maar niets ontvangen. Telefoon in gesprek of geeft nr onbekend???

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed eten goed vlees lekkere friet en saus is heerlijk

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen, eten smaakt top en goede bezorgservice.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza , shoarma allebei goed en groot, En precies de afgesproken tijd 👍